[bvi]
  • Українська
  • English

День матері

08.05.2022 в 8:15

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Дорогі жінки, любі матері!

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають                 День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Саме завдяки материнському вихованню у сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Низький уклін і щира дяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких.

Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бажаємо Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра. Глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху.

райдержадміністрація, районна рада

print