[bvi]
  • Українська
  • English

Цінність людського життя – не предмет торгівлі!

30.07.2020 в 15:38

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від якої страждають чоловіки, жінки і діти, яка не втрачає актуальності у ХХІ столітті для жодної країни світу, включаючи Україну.

З метою підвищення рівня обізнаності дітей та дорослих, щодо сучасних проявів торгівлі людьми 30.07.2020 року фахівцем із соціальної роботи Покровського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Вікторією Павленко організовано і проведено  флешмоб на тему: «Цінність людського життя – не предмет торгівлі».

Участь у флешмобі взяли учні 7-11 класів Лисівської ЗОШ I-III ступенів, які тримали в руках різнокольорові листівки з тематичними написами «Торгівля людьми заборонена», «Людина – не товар» та ін.

Мешканцям Лисівської сільської ради роздано буклети з інформацією як розпізнати ситуацію торгівлі людьми, а також як діяти у випадку, коли людина потрапила у рабство. Також у буклеті вказано куди необхідно звернутися за допомогою, якщо сталося лихо та контакти спеціалістів до яких можна звернутися.

print