[bvi]
  • Українська
  • English

Будьте мобільними! Налаштовуйте послугу sms-інформування від пенсійного фонду України

12.09.2019 в 14:48

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Поліпшення якості обслуговування громадян – одне з ключових завдань органів Пенсійного фонду України. Минуло більше року, як Пенсійним фондом  запроваджено СМС-інформування, яке включає в себе набір
стандартних повідомлень щодо призначення, перерахунку, припинення або поновлення виплати пенсії, а також про накопичений страховий стаж та відповідно сплату страхових внесків роботодавцями. Сервіс орієнтований як на пенсіонерів, так і на громадян, які не досягли пенсійного віку. Варто зазначити, що сервіс є абсолютно безкоштовним і може бути корисним кожному.
По-перше, громадяни оперативно інформуються  про всі зміни, які відбуваються в пенсійній справі, по-друге, що є не менш важливо, для кожного працюючого це інструмент контролю за своїм роботодавцем. Для отримання СМС від Пенсійного фонду необхідно надати згоду одним з доступних способів:
– або через веб-портал електронних послуг ПФУ за допомогою електронного цифрового підпису,  де в особистому кабінеті заповнюються відповідні поля;
– або через особисте звернення до відділів обслуговування громадян управління та заповнення заяви встановленого зразку.
Адреси відділів обслуговування громадян № 1 та № 2:
– м. Покровськ, вул. Центральна, 154, кабінет № 1 та № 2;
– м. Мирноград, вул. Центральна, 13, кабінет № 104,112
За результатами інформаційно — роз’яснювальної роботи, проведеної фахівцями Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, станом на 01 вересня 2019 року   послугу СМС – інформування уже одержують майже 4 тисячі мешканців Покровська, Покровського району та м. Мирноград.
Шановні громадяни, Покровське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області запрошує всіх бажаючих приєднатися до нового сервісу та оцінити його переваги!

print