[bvi]
  • Українська
  • English

3 найшвидших способи передати показання електролічильника

05.07.2022 в 13:22

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

YASNO нагадує: аби отримувати рахунки з нарахуваннями лише за фактично спожиту електроенергію, необхідно регулярно та своєчасно передавати показання лічильника. Для жителів Донеччини цей період стартує кожного місяця 1 числа та триває до 3 числа включно.

Швидко передати показання лічильника можна через:

  • Форму передачі показань на сайті YASNO. Для її використання не потрібна реєстрація або наявність облікового запису в Особистому кабінеті. Щоб скористатись формою, достатньо натиснути на головній сторінці yasno.com.ua кнопку «Передати показання лічильника» та ввести дані.
  • Viber-бот YASNO-Online. У головному меню треба обрати пункт «Передати показання» та далі слідувати підказкам. З допомогою бота можна не лише передавати показання, а й вносити платежі без комісії за п’ятьма особовими рахунками.
  • За телефонами (067/095/093) 652-60-00 або (0629) 526-00. У меню потрібно обрати автоматичний сервіс передачі показань лічильника. Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.

«Жителі, які хочуть отримувати коректні суми у платіжках, мають вчасно передавати показання лічильників, навіть коли виїхали з дому. Якщо актуальних цифр немає, передавати слід останні показання», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

print