[bvi]
  • Українська
  • English

2 тисячі родин у Донецькій області знову зі світлом – ДТЕК Донецькі електромережі

23.02.2023 в 7:01

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За 21 лютого спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для двох населених пунктів на Донеччині, знеструмлених через бойові дії. Завдяки цьому 2 тисячі родин знову мають доступ до електроенергії. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

Протягом доби попри обстріли аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повернули електропостачання мешканцям двох населених пунктів.   2 079 родин знову отримала можливість користуватися електрикою.

За повідомленням Генерального штабу Збройних Сил України, ворог завдав нових обстрілів на Авдіївському, Бахмутському та Шахтарському напрямках.

Наразі без світла залишаються 131 населений пункт, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 364 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print