[bvi]
  • Українська
  • English

14.07.2021 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації відбулась робоча онлайн – нарада

15.07.2021 в 10:04

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

14.07.2021 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації відбулась робоча онлайн – нарада усіх територіальних громад та райдержадміністрацій з головним управлінням пенсійного фонду України Донецької області  з питань надання послуг пенсійного забезпечення в умовах децентралізації та взаємодії державних структур у виконанні місцевих бюджетів та бюджету Фонду.

Від Покровської райдержадміністрації долучились до наради заступник голови Володимир Колосов та начальник УСЗН – Вікторія Юрченко.

Про забезпечення умов для надання єдиних стандартів послуг з пенсійного забезпечення мешканцям ОТГ доповіла Наталія РАД – начальник Головного управління ПФУ в Донецькій області.

Про напрямки взаємодії Головного управління ПФУ в Донецькій області з питань легалізації заробітної плати (доходів) та з питань наповнення місцевих бюджетів та бюджету Фонду доклав Олег ФІЛІНСЬКИЙ – заступник начальника управління Головного управління ПФУ в Донецькій області.

Про реалізацію повноважень Держпраці щодо зменшення рівня незадекларованої праці та заборгованості з заробітної плати розповіла Ганна ЗУБ – заступник начальника Східного  міжрегіонального  управління державної служби України з питань праці.

Про погашення заборгованості по заробітній платі та скорочення податкового боргу перед місцевими бюджетами та заборгованості по єдиному внеску доповіла Марина ПОГОСЯН – заступник начальника Головного  управління ДПС в Донецькій області.

 

print