[bvi]
  • Українська
  • English

10 листопада в північній частині Донеччини відбудуться екстрені відключення світла

10.11.2022 в 11:26

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

10 листопада за розпорядженням НЕК Укренерго буде тимчасово відключено електропостачання у громадах Краматорського та Бахмутського районів. Причина відключення – проведення ремонтних робіт на обладнанні НЕК «Укренерго».
Екстрене відключення відбудеться 10 листопада орієнтовно з 10:30 до 16:30. Тимчасово без світла залишаться жителів Слов’янської, Краматорської, Дружківської, Костянтинівської, Торецької, Миколаївської громад.
Відключення необхідне для того, аби провести ремонтні роботи на транзитному обладнанні НЕК «Укренерго», що живить північ Донецької області.
Якщо у вас немає світла поза переліком населених пунктів, просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Наші фахівці зроблять все можливе, щоб відновити електропостачання.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print