[bvi]
  • Українська
  • English

6 серпня в Маріупольскому районі відбулась зустріч голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка з головами районних державних адміністрацій Донецької області, на якій був присутній голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко.

06.08.2021 в 22:45

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко з робочим візитом відвідав Маріупольський район.

Сьогодня, голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко разом з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Новіковим, головою Покровської районної ради Юрієм Ключкою та заступником голови райради Юрієм Середою та іншими представниками районних державних адміністрацій та районних рад Донецької області здійснили робочу поїздку до Маріупольського району. У ході робочої поїздки очільники районів вивчали успішні кейси з розвитку міста та району.

Відвідали єдиний аналітичний сервісний центр (UASC) та ознайомилися з роботою системи камерного спостереження у Маріуполі, якій забезпечує роботу всіх правоохоронців регіону.

Після чого делегації районних державних адміністрацій та районних рад Донецької області побачили організацію роботи найкращого в країні підприємства з вивозу сміття — КП «Комунальник». Також побували у соціальному офісі «Мультицентр», який надає увесь спектр адміністративних послуг, а наразі навіть став центром вакцинації від COVID-19, кінцевою зупинкою гостей у перший день візиту став парк «Веселка», де разом із керівником Донецької ОДА та міським головою Маріуполя взяли участь у відкритті першого у Маріупольському районі активного парку.

print