[bvi]
  • Українська
  • English

03 грудня голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко разом із заступником голови облдержадміністрації Юлією Костюніною відвідали освітні заклади у Добропіллі та Новоекономічному, що ремонтуються в рамках президентської програми «Велике будівництво».

03.12.2021 в 17:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Вони позитивно оцінили рівень виконаних робіт.

«Кожна наступна школа, кожен новий дитсадок все краще і краще, бо технології виходять на новий рівень та ми використовуємо найсучасніше обладнання, матеріали, щоб наші діти здобували гідну освіту та були конкурентоспроможними», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна.

Будівельна готовність дошкільного навчального закладу № 34 «Вуглик» Добропільської міської ради, реконструкція якого проводиться в рамках «Великого будівництва», складає 96 %. Завершено ремонтні роботи та оснащено обладнанням і меблями 11 груп, музичну залу, адміністративні приміщення, харчоблок, ресурсну кімнату. Капітально відремонтовано системи опалення, вентиляції, водопостачання та водовідведення. Улаштовано систему протипожежного оповіщення. На завершальному етапі електромонтажні роботи, ремонт та оснащення 2 груп, благоустрій прилеглої території.

Додатково за рахунок обласного та міського бюджетів у 2021 році заклад оснащено комп’ютерним, мультимедійним та корекційним обладнанням.

Завершення реалізації проєкту дозволить покращити умови перебування та якість надання освітніх послуг для 232 дошкільнят, у тому числі з особливими освітніми потребами.

Також завершуються будівельні роботи у Новоекономічній загальноосвітній школі I-III ступенів Гродівської селищної ради Покровського району, яка визначена опорною у територіальній громаді.
За проєктом «Капітальний ремонт будівлі Новоекономічної загальноосвітньої школи I-III ступенів Покровської районної ради за адресою: смт. Новоекономічне Покровського району Донецької області, вул. Гоголя, 25» загальною кошторисною вартістю 50,6 млн грн, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, завершено роботи із заміни покрівлі, віконних та дверних блоків, утеплення та опорядження фасаду будівлі. На завершальному етапі роботи з оздоблення внутрішніх приміщень та благоустрою прилеглої території. Будівельна готовність – 84 %.

Окрім цього, з метою сучасного оснащення закладу освіти триває реалізація проєкту за державною програмою «Спроможна школа для кращих результатів», планується оснащення закладу новими меблями за рахунок коштів обласного та селищного бюджетів.

Відновлення та сучасне оснащення опорного закладу освіти дозволить створити новий освітній мотивуючий простір для 250 учнів, а після трансформації освітньої мережі до 600 учнів громади.

 

print