[bvi]
  • Українська
  • English

Участь в обласній нараді з питань розвитку фізичної культури та спорту

07.03.2024 в 21:02

Sorry, this entry is only available in Українська.

07 березня 2024 за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Бойка та начальника управління фізичної культури та спорту ОДА Володимира Мицика відбулась чергова відеоконференція з питань розвитку фізичної культури та спорту в територіальних громадах. Від райдержадміністрації участь у нараді в онлайн режимі прийняла головний спеціаліст відділу з питань соціальної сфери управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Анжела Цурка.

Під час відеоконференції обговорили актуальну структуру управлінь фізичної культури і спорту виконавчих органів територіальних громад, військових адміністрацій, пошкодження спортивної інфраструктури, стан базових спортивних споруд, роботу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, стан фінансування галузі, зокрема, грошове заохочення стипендіями та винагородами провідних спортсменів і тренерів, існуючі проблеми та перспективи.

Також детально висвітлили низку актуальних питань розвитку сфери фізичної культури та спорту Донецької області, а саме: говорили про реалізацію програм економічного і соціального розвитку у громадах області з розділу «Фізична культура і спорт» у 2023 році, підбили підсумки формування звітності за 2023 рік та підсумки формування статистичної звітності дитячо-юнацьких спортивних шкіл, відомств, громадських фізкультурно-спортивних організацій, територіальних громад. Не залишили без уваги і питання щодо наповнення електронних реєстрів пошкоджених і зруйнованих спортивних споруд.

print