[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

10.04.2024 в 19:48

Sorry, this entry is only available in Українська.

Від атак рф на Донеччині зафіксовані жертви та постраждалі. Також руйнування зазнали житлові багатоповерхівки та соціальні заклади. Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано понад чверть сотні людей. Така оперативна ситуація по області станом на ранок 10 квітня.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-oblasti…
У Костянтинівці рятувальники дістали тіла двох людей з-під завалів будинку. Загинув хлопчик 2011 року народження та його мати 1981 року народження. Ворог по місту вдарив напередодні. Пошукові роботи завершено.
https://dn.gov.ua/…/u-kostyantinivci-ryatuvalniki…
Служба зайнятості допомагає переселенцям знайти бажану роботу. Історія Яни з Краматорська, якій посприяли з працевлаштуванням у Покровську. Молода жінка опанувала нову професію і після випробувального терміну стала членом колективу.
https://dn.gov.ua/…/sluzhba-zajnyatosti-dopomagaye…
Двоє мешканців Донеччини отримали різні терміни ув’язнення за співпрацю з ворогом. Жінку із Слов’янська засуджено до 8 років, чоловіка із Краматорська до 11 років. За матеріалами кримінального провадження вони передавали данні про місця дислокації та пересування підрозділів ЗСУ.
https://dn.gov.ua/…/dvoh-meshkanciv-donechchini…
Подати заяву на призначення щомісячної грошової виплати за особливі заслуги перед Батьківщиною можливо онлайн – на вебпорталі Е-послуг ПФУ. Перелік документів подається разом із заявою. Стан справи можна переглянути в особистому кабінеті в розділі «Мої звернення» в ПФУ.
https://dn.gov.ua/…/podati-zayavu-na-priznachennya…

print