[bvi]
  • Українська
  • English

Головні новини Донеччини за день

06.04.2024 в 19:09

Sorry, this entry is only available in Українська.

Внаслідок обстрілу Донеччини поранення отримали дві людини. Всього за добу росіяни 15 разів відкривали вогонь по населеним пунктам області. Ворог, загалом, атакував три райони. З лінії фронту евакуйовано 437 людей.
https://dn.gov.ua/…/operativna-situaciya-po-doneckij…
Лиманські «білі янголи» евакуювали родину з 97-річним дідусем. Сім’ю врятували із знищеного ворогом будинку. Літні люди звернулись за допомогою до екіпажу поліції і за декілька годин правоохоронці доставили їх у безпечне місце.
https://dn.gov.ua/…/na-donechchini-zi-znishchenogo…
Позашляховик та квадроцикл передала Сіверська громада батальйону К2. Ключі від необхідних транспортних засобів вручили командиру підрозділу 54-ї ОМБр. Це не перша допомога українським захисникам від громади.
https://dn.gov.ua/…/pozashlyahovik-ta-kvadrocikl…
Фермери Донеччини продовжують отримувати насіння ярої пшениці від благодійників. Загалом насіння в обсязі 300 тонн передадуть 56 фермерським господарствам та одноосібникам області. Аграріїв відбирали через профільний Державний реєстр.
https://dn.gov.ua/…/fermeri-donechchini-prodovzhuyut…🔹Протягом березня на Донеччині та в інших областях України вилучено та знешкоджено 165 414 вибухонебезпечних предметів. Сапери насамперед розміновують території, де тривають бойові дії. Зокрема, на Херсонщині, Донеччині, Запоріжжі, Сумщині та Харківщині.
https://dn.gov.ua/…/protyagom-bereznya-na-donechchini…

print